UniqueWeb.NL voor Reclame, Drukwerk, Ontwerp, Webdesign & Onderhoud. UniqueWeb.NL houdt zich bezig met webdesign, reclame, ontwerp, hosting en domeinregistratie. UniqueWeb.NL is een webdesign bureau voor site design, website ontwerp, website bouw, domeinregistratie, hosting en onderhoud van uw website.
 

Webdesign
 

UniqueWeb.NL ontwerpt, bouwt en onderhoudt ook websites voor het midden-, kleinbedrijf en verenigingen in heel Nederland, die zich op het internet willen profileren. Dit alles doen wij altijd in samenspraak met de klant. 

UniqueWeb.NL kan naast het ontwerpen en bouwen van een website in overleg met u ook de webhosting en domeinregistratie voor uw site regelen, zodat u met de technische kant van het gebeuren nauwelijks van doen heeft.

UniqueWeb.NL legt bij het bouwen van een website de nadruk op de kwaliteit en doelmatigheid van de presentatie. Uiteraard komt dit tot uiting binnen de wensen van de klant, maar wij proberen altijd met de klant mee te denken om zo tot het beste product te komen.
 

UniqueWeb.NL acht de onderstaande punten erg belangrijk in een goede website:

  • Overzicht
  • Snelheid (laadtijd)
  • Toegankelijkheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Interactiviteit
     

Interactie tussen de bezoeker en de eigenaar van de website kan tot stand komen door het integreren van E-mail en/of het gebruik van elektronische formulieren.

Ook voor het ontwerpen van uw logo bent u bij ons op het juiste adres of wilt u uw volledige huisstijl door ons laten verzorgen, neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.


Note:

Echter, E-commerce en integratie van databases behoren nog niet tot de mogelijkheden.

 

 
 
 


eXTReMe Tracker

Login